Dania główne

Dania główne

  • Stek z australijskiego Angusa z masłem czosnkowym, puree ziemniaczanym, sałatkq z marynowanym winogronem i sosem pieprzowym
  • Połówka pieczonej kaczki z puree z modrej kapusty, gnocchi i kompresowanym jabłkiem
  • Włoskie pierogi z ricottq i pieczonymi ziemniakami, szynkq dojrzewajgcq, pomidorkami pieczonymi i pistacjami
  • Filet z łososia z puree ziemniaczanym i satatkg z alg wakame i ogórka
  • Smażone pierogi z gęsinq i kaszq gryczanq z musem z pieczonego buraka i warzywami korzeniowymi
  • Halibut z kruszonkq z boczku raratouille warzywnym i puree z zielonego groszku
  • Kurczak supreme z sosem serowym, pieczonymi ziemniakami i grillowanymi warzywami
  • Schab sous vide z pęczorro grzybowym i boczniakiem mikołajkowym
  • Placek ziemniaczany z gulaszem wieprzowym z sosem czosnkowym i sałatką z ogórka kiszonego

 

KARTA PDF