Dania główne
- Stek z australijskiego Angusa z masłem czosnkowym, puree ziemniaczanym, sałatkq z marynowanym winogronem i sosem pieprzowym
- Połówka pieczonej kaczki z puree z modrej kapusty, gnocchi i kompresowanym jabłkiem
- Włoskie pierogi z ricottq i pieczonymi ziemniakami, szynkq dojrzewajgcq, pomidorkami pieczonymi i pistacjami
- Filet z łososia z puree ziemniaczanym i satatkg z alg wakame i ogórka
- Smażone pierogi z gęsinq i kaszq gryczanq z musem z pieczonego buraka i warzywami korzeniowymi
- Halibut z kruszonkq z boczku raratouille warzywnym i puree z zielonego groszku
- Kurczak supreme z sosem serowym, pieczonymi ziemniakami i grillowanymi warzywami
- Schab sous vide z pęczorro grzybowym i boczniakiem mikołajkowym
- Placek ziemniaczany z gulaszem wieprzowym z sosem czosnkowym i sałatką z ogórka kiszonego